Multifunkčné prístrojové ošetrenie pleti. Okamžité výsledky.

Prírodná alternatíva liftingu tváre, krku a dekoltu. 

Klinicky overené výsledky.

 

Rodinná francúzska spoločnosť MANSARD PARIS a medzinárodná spoločnosť ALMAF Beauty uviedla na začiatku roka úplne inovovaný kozmetický prístroj BIO VISAGE

 

PREČO MANSARD BIO VISAGE?

Prístroj Mansard Bio Visage používa rôzne parametre mikro prúdu s rôznym nastavením pre detoxikačnú a liftingovú fázu. Pre detoxikačnú fázu, je cieľom stimulácia bunkovej aktivity, vylúčenie toxínov, čistenie pleti a lymfodrenáž. Pre spevňujúcu fázu Mansard navrhol prúdy tak, aby zlepšovali pružnosť a pevnosť pleti.

 

AKÝ JE HLAVNÝ BENEFIT PRE KLIENTA?

Celkovo môžeme povedať, že lifting a spevnenie pleti je viditeľné po prvom ošetrení, zaručená nechirurgická korekcia tváre. Odporúčame prístrojové ošetrenie pred a pooperačnej starostlivosti po plastických operáciách alebo výplniach. Ďalším významným benefitom je zvýšenie hydratácie o 300%, z čoho profituje precitlivená pleť s kuperózou, dokonca môžeme ošetriť ružovku. Treba však spomenúť aj možnosť ošetrenia hyperpigmentácie pleti, vrátane starnutia spôsobenej fotoreakciou pleti. Najviac milujú klienti krok Detoxikácie, kde bezbolestne ošetríte problematickú pleť s akné a jej následkami.

 

Jedinečné ošetrenie prístrojom BIO VISAGE pomáha detoxikovať, vyživovať a spevňovať pleť vďaka kombinácii prírodných rastlinných extraktov a elektrických prúdov. Je to pohodlné, neinvazívne a bezbolestné ošetrenie s prvkami masáže.

Počas ošetrenia sa obnovuje bunková aktivita, zvyšuje sa hladina kyslíka a obnovujú sa všetky funkcie pokožky.

Kontakt: Klinika krásy PHYRIS, www.almaf.cz, Tel: 00420 720 409 668